Wie zijn wij ^ top

Van harte welkom op onze site, fijn dat u ons gevonden hebt. Bernard, Lieve en onze twee zonen Cedric en Jorgen verwelkomen u graag bij ons thuis.

25 jaar lang hebben we een horecazaak gehad “De zes bochten” te knokke en willen graag op een andere manier mensen verwennen.

Het verblijf ^ top

Het verblijf is een apart gebouw voor 6 personen. De oppervlakte van de woning 173 m². Op het gelijkvloers is er de inkom, de living met zithoek waar je kan genieten van alle modern comfort zoals internet en flatscreen.

Een open keuken met eethoek die uitkijkt op het polderlandschap en het zuidgericht terras. Een badkamer met dubbele lavabo, douche en een apart toilet. Er is ook een kamer voor twee personen.

Op het gelijkvloers is alles makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de verdieping een mezanine en twee luxueuze slaapkamers voor twee personen. Waarvan een voorzien van kinderbed en extra toilet. Bed-, bad- en keukenlinnen zijn inbegrepen.

Omgeving en ligging ^ top

U vindt ons te Ramskappelle, deelgemeente van Knokke-Heist, een mooi polderdorpje op 4 km van de kust.

Ons verblijf bevindt zich midden in de polder, omgeven van weiland en akkerland, een en al rust, ideaal om een vakantie door te brengen met het gezin, vrienden en familie. Een ideaal vertrekpunt voor een leuke fietsdag.

Zelf zijn we gelegen langs de riante polderroute, je kan er fietsen langs het schipdonkkanaal tot aan het meetjesland of via de zwindijk tot in Cadzand. Kom en ontdek zelf hoe mooi en verrassend de polders kunnen zijn.

Extra's ^ top

Mogelijkheid tot het verkrijgen van een ontbijtmand. Barbecue mogelijk.
Mogelijkheid voor een extra éénpersoonsbed.